Afbeelding

Welkom bij Bechthum Verf & Wonen!

Wonen

Bechthum Verf & Wonen staat garant voor service en kwaliteit. Dé speciaalzaak met ruime ervaring en kennis, ruim aanbod en een goed en eerlijk advies. Wij maken sámen met u op een persoonlijke manier van uw huis een thuis. Laat u inspireren door ons ruime aanbod!

Erkend Sikkens Specialist

Bechthum Verf & Wonen is Erkend Sikkens Specialist voor optimaal professioneel advies! Erkend Sikkens Specialisten zijn topspecialisten op het gebied van de beste verf voor binnen en buiten en onderscheiden zich door betrouwbaarheid, professionaliteit, service & expertise.

Pure by Flexa

Pure by Flexa heeft een uniek kleurpalet ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa. Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen brengen jouw interieur nog meer tot leven. Elke dag opnieuw. Kies je voor Pure by Flexa dan kies je voor iets niet alledaags, iets bijzonders waar je elke dag van wilt genieten.

Behang

Behang biedt veel mogelijkheden. U kunt in onze zeer uitgebreide behangcollectie kiezen uit uiteenlopende dessins om elke kamer een eigen karakter te geven. Van kinderkamer tot woonkamer, van hobbyruimte tot werkruimte. Onze riante collectie is voor jong en oud en in alle stijlen en prijzen.

Raamdecoratie & gordijnen

Onze collecties raamdecoratie & gordijnstoffen zijn geïnspireerd op de nieuwste trends op het gebied van interieur en lifestyle. Met kennis, ervaring en passie bekleden wij ieder raam. Uiteraard word dit voor u op maat gemaakt en eventueel opgehangen en/of gemonteerd.

Vloeren

Onze collectie bestaat uit PVC, vinyl en tapijt. In de winkel presenteren wij een divers aanbod dessins en kleuren. 

Kleur- en interieuradvies

Weet u niet goed welke kleuren te kiezen? Om uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden van uw huis te bekijken, nodigen wij u uit voor een interieuradvies. Met de mooiste merken behang, raamdecoratie, gordijnen, tapijt & vinyl en de beste verven weten we van uw kleine, maar ook grote klussen samen een succes te maken!

Interesse?

We hopen u te mogen verwelkomen in de winkel! Bellen of mailen voor een afspraak kan natuurlijk ook altijd.

Hoflaan 27a, 3241 GK Middelharnis
Telefoon 0187 - 48 47 39
info@bechthumverf.nl
www.bechtumverf.nl