Afbeelding
Foto: PR

Ligconcert in de Corneliuskerk

Noordwelle - Op 22 september organiseert het team van Kloosterwelle een meditatief concert in de Corneliuskerk in Noordwelle. Je kunt gewoon zitten, maar je mag ook liggen. Het is dan wel handig om je eigen matje mee te nemen. 

De gastmuzikanten gaven vorige zomer een geslaagd ligconcert- op de mat- in de Dom in Utrecht. Joram Feitsma speelt en componeert neoklassieke pianowerken: introverte, meditatieve stukken met een warme, melancholische, soms schurende ondertoon. 

Naar Zeeland

Na dit succes komt Joram voor een ligconcert naar Zeeland. Op 22 september om 20.00 uur speelt Joram in de sfeervolle Corneliuskerk. Dat doet hij samen met Piter-Jan Goodijk op trompet. 

Concert bijwonen

De opzet is kleinschalig, er zijn ongeveer veertig plaatsen beschikbaar. De toegangsprijs is 10 euro per persoon. Wil je deze bijzondere uitvoering bijwonen, meld je dan voor 20 september aan bij Marga van Dijck via kloosterwelle@gmail.com. Je kunt het bedrag overmaken naar NL87RABO0166887668 op naam van PGSaZ met vermelding van 'kloosterwelle ligconcert'. De betaling is het toegangsbewijs. Zie ook kloosterwelle.nl.