Afbeelding
Foto:

13 aug – Victor Luis van Es Plan b

Op vrijdag 13 augustus in staat Victor Luis van Es in het Diekhuus met een luchtige voorstelling waarin hij op zoek gaat naar de humor binnen onderwerpen als het klimaat, oorlog, religie en zelfontwikkeling. In zijn eerste voorstelling ‘Stille Strijd’ keek Victor meer naar binnen, maar in zijn tweede programma kijkt hij naar buiten en de wereld om zich heen. Hij stelt zichzelf de vragen: Hoe mooi is deze wereld nu echt? Was dit altijd al het plan? Wat was plan A en wat is plan B? 

19 aug – Film: The Farewell

Wanneer de familie van Billi erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar sterkzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde. 

4 sept – The last days of summer

Een dag waarop iedereen kan genieten van de laatste zomerse dagen met de tofste en leukste Flakkeese bands en artiesten. Met muziek uit verschillende genres en tijden is er op deze dag voor ieder wat wils. Luisteren, dansen of meezingen alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan bands, zoals WatchEls, Met beide Voeten en Sing it! Sisters! Ook voor de allerkleinsten onder ons is er een programma vol met leuke activiteiten!