Afbeelding
Foto: RTM

Zomerdienstregeling bij de RTM

Recreatie & Ontspanning

Ouddorp - In augustus heeft de RTM  een zomerdienstregeling. Ontdek alle historie in het RTM-museum, bewonder het materieel en ervaar de route Punt van Goeree – Port Zélande – Scharendijke op een unieke manier door plaats te nemen in één van de historische stoom- en dieseltrams!

Genieten van de omgeving

Laat je kaartje doorknippen, stap in de historische wagons en wacht tot de stoomfluit gaat. Want stipt op de tijden 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur vertrekken de dieseltreinen. De rijdagen zijn alle woensdagen, donderdagen en zaterdagen van augustus. Onderweg is het zeker genieten geblazen van de omgeving zo langs het water van het Grevelingenmeer. Het authentieke interieur, tempo en ritme van de stoom- en dieseltrams zorgen er ook voor dat je de omgeving anders ervaart. Alles voelt relaxt en zomers aan, in het openbaar vervoer van vroeger ontbrak elke vorm van ‘haast’! 

Aanmelden

Let op: Vooraf aanmelden is verplicht zolang de coronamaatregelen nog van kracht zijn. Dit kan door jouw reservering en gezelschap door te geven per e-mail via: info@rtm-ouddorp.nl of door te bellen naar 06-13473183.