Afbeelding

KunstKIJK GO van 5 tot en met 8 augustus

Cultuur

Beeldhouwwerken, edel smederij, fotografie, glaskunst, schilderwerken en tekeningen. Bij de KunstKIJK 2021 doen weer veel kunstenaars van Goeree-Overflakkee en omstreken mee. Ze stellen hun atelier open tijdens de KunstKIJK. Naast professionele kunstenaars doen er ook amateurs mee. 

Op elke locatie wordt rekening gehouden met de huidige basismaatregelen voor doorstroomlocaties. Ook de film en het concert op zaterdagavond op Lust en Last kunnen plaatsvinden. Op die locaties worden specifieke maatregelen genomen. Helaas is de muzikale omlijsting, zoals normaal gesproken gebruikelijk is, op een aantal locaties een probleem. 

Delen geschrapt

Ondanks de zomervakantie heeft een groot aantal mensen flink gerepeteerd om deze KunstKijk weer te mogen spelen. Maar helaas, deze activiteiten, voor zover ze zijn georganiseerd door de KunstKijk, worden geschrapt. Dit betreft ook het zaterdagprogramma van Come Together, het rondreizende muzikale gebeuren van Toedus on Tour en de centrale opening. De openingsavond is daarom ook geschrapt. Wat gaat wel door: exposities van 79 kunstenaars, verdeeld over 26 locaties, een concert op Lust en Last, de aanwezigheid van de Art-To-Take en de film.

Route bepalen

De KunstKIJK is van 5 tot en met 8 augustus, elke dag tussen 11.00 en 17.00 uur. Als bezoeker kun je zelf kiezen welke ateliers je wilt bezoeken. Kijk op www.kunstkijk.com om je route te bepalen.