Afbeelding
Foto: Beachboom

Dansen in het zand op Beachboom

Scharendijke - Het lijkt wel eeuwen geleden dat je eens goed los kon gaan tijdens een evenement als Beachboom. Maar goed nieuws: dit jaar gaat het door!

Op 14 augustus is het dancefestival op de Brouwersdam eindelijk terug. Net zoals de laatste editie van twee jaar geleden zijn er drie podia. Op de house stage treden Overtracked, Benjamin Scott, Leonardo del Mar, Tony La Porte, Geerten van Duin, Santos Suarez, Joost van Bellen en de Sluwe Vos op. 

Nieuwe en oude bekenden

Op de party stage geniet je van Frans Duijts, Party DJ Ayron, DIO, Jean Ladiz, Elize, Sharon Doorson, Emma Heesters, Wipneus en Pim en Barry & Rico. En op de 90’s stage ga je even terug in de tijd met Alice DJ, Menthal Theo, Jeroen Nieuwenhuizen, Captain Jack, X Fade, Critical Mass, Twenty 4 Seven, 4 Tune Fairytales, en Darkraver. Oude tijden herleven, maar gaan hand in hand met de muziek van nu. 

Scoor snel een kaartje

Erbij zijn? Probeer dan nog een kaartje te scoren op www.beachboom.com Beachboom duurt van 15.00 tot 01.00 uur. Het thema is dit jaar Green Jungle, dus haal je panterprint uit de kast en leef je weer eens ouderwets helemaal uit!