Rick met Kiki (r) van De Graanhalm
Rick met Kiki (r) van De Graanhalm Foto: Rick den Biggelaar

Expositie in pannekoekenmolen De Graanhalm

Burgh-Haamstede - Rick den Biggelaar (22) is sinds tijden de eerste die zijn werk exposeert in het restaurant van pannekoekenmolen De Graanhalm. 

De jonge fotograaf uit Roosendaal is vorig jaar begonnen met het fotograferen van de natuur in en rondom Burgh-Haamstede en is daar helemaal verslingerd aan geraakt. Na een ontmoeting met Marius en Kiki van de pannekoekenmolen ontstond het idee om zijn werk daar te exposeren. 

Aluminium platen

Wanneer je de komende tijd een bezoekje brengt aan de pannekoekenmolen, kun je voor of na het eten dus ook meteen het werk van Rick bewonderen. Acht van zijn foto’s zijn afgedrukt op grote aluminium platen. Bij iedere foto heeft Rick een verhaaltje gemaakt met informatie over de locatie. 

Te koop 

Er zijn daarnaast ansichtkaarten van zijn werk die je kunt kopen. Ook de grote platen zijn te koop. De expositie duurt nog de hele zomer en is toegankelijk tijdens de openingstijden van de pannekoekenmolen. Benieuwd naar werk van Rick? Op zijn instagramaccount @HaamstedeNature post hij de foto’s die hij maakt.