Afbeelding
Foto: Ouddorp Duin

Outdoor bij Ouddorp Duin

Ouddorp - Bij Ouddorp Duin is van alles te doen. Kinderen en ouders kunnen samen de leukste avonturen beleven. Probeer bijvoorbeeld eens een van de volgende drie buitensporten.

Minigolf

Een gloednieuwe minigolfbaan is in juni aangelegd en in gebruik genomen. De hindernissen zijn elke hole weer anders én uiteraard uitdagend. Wie van jouw familie, vriendengroep of reisgezelschap zal de mooiste score neerzetten? Probeer het uit. Je huurt de golfballen en minigolfclubs via de winkel Houten Aap Outdoor & Toys. Deze winkel ligt aan het centrale plein van Ouddorp Duin.

Boogschieten

Span je boog zo strak mogelijk en probeer met nauwkeurige precisie in de ‘roos’ te schieten. Als een echte Robin Hood kun je op Ouddorp Duin het boogschieten oefenen en het raken van het doel onder de knie krijgen op de Boogschietbaan. Kijk voor de data op de kalender via www.ouddorpduin.nl en voor meer informatie op: www.ouddorp-duin.nl/outdoor.

Lasergamen

Buiten in het Outdoor Duinveld is het tijd voor actie! Hier ga je met elkaar de strijd aan, want gewapend met je lasergame is het de bedoeling om zoveel mogelijk spelers van de tegenpartij te raken. Het spel is mogelijk vanaf 4 tot 10 spelers.