Afbeelding

Speciale aandacht voor gelaatsverbetering

Gezondheid

Zierikzee - Kliniek You’re Beauty full in Zierikzee is gespecialiseerd in fibroblast-plasmalift en biedt professionele zorg met persoonlijke benadering. Ze nemen alle tijd om de wensen van de cliënt in kaart te brengen en al zijn of haar vragen te beantwoorden. Een bezoek aan een kliniek is toch best spannend, maar met oprechte aandacht en zorg word je bij You’re Beauty Full snel op je gemak gesteld. 

Met fibroblast, ook wel bekend als een plasmalift, kun je onder andere boven-en onder ooglidcorrecties doen, de hals liften en pigmentvlekken en fijne lijntjes weg halen. Dit gebeurt zonder narcose en snijden. Het voordeel is dat je niet zes weken hoeft te revalideren, maar je binnen anderhalf uur klaar bent en de volgende dag weer naar je werk kunt. Mariël volgde een privéopleiding om de fibroblast behandelingen uit te kunnen voeren en is dus volledig gediplomeerd om dit te doen. Ze is heel enthousiast over fibroblast. “Het werkt zo mooi en bijna pijnloos voor de klant. Tijdens de behandeling kun je gewoon met elkaar kletsen. Je ziet de huid ondertussen krimpen onder je handen. De kosten zijn aanzienlijk lager en je hebt niet te maken met narcose of hechtingen.” Fibroblasting is toepasbaar op diverse huidverouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Er is in de meeste gevallen maar 1 behandeling nodig en het resultaat is permanent.

Tandenbleekpraktijk Zierikzee

Bij You’re Beauty Full is ook tandenbleekpraktijk Zierikzee gevestigd. De praktijk heeft een snel, veilig en zeer effectief whitening systeem en het werkt pijnloos en perioxide vrij. Een behandeling helpt in de strijd tegen vlekken van koffie,  rode wijn, sigaretten of omdat je graag een witter resultaat wilt. Ons professionele systeem garandeert je glimlach binnen een uur weer te laten stralen. Bijwitten na een eerdere behandeling bij ons, is ook mogelijk. In onze praktijk werken we volgens bepaalde richtlijnen en standaarden met de beste apparatuur. De behandelingen zijn veilig en we werken bijzonder hygiënisch en secuur. Ook duobehandelingen zijn mogelijk.

Tandenbleken op een rij:
• Verwijdert hardnekkige verkleuringen en nicotine
• Snel en direct resultaat
• Geen bijwerkingen, dus ook geschikt voor de gevoelige tanden.
• Doodt bacteriën in de mond en verwijdert tandplak
• Ook geschikt voor facings en kronen
• We gebruiken een non perioxide bleekgel
• Deze behandeling is dus 100% natuurlijk
• Duurt in totaal 60 minuten

Er zijn geregeld acties of aanbiedingen die op de website vermeld worden.

www.yourebeautyfull.nl
Koning Gustaafweg 2
Praktijkruimte 1118a
4301NP Zierikzee
06-20094088