Afbeelding
Foto: Randy Olson

National Geographic in Zierikzee

Zierikzee - In de Nieuwe Kerk in Zierikzee is van 9 juli tot en met 5 september een tentoonstelling te zien van National Geographic: 50 Greatest Wildlife Photographs.

Je wordt getrakteerd op de meest verrassende en bizarre foto’s van dieren in de wildernis. De allerbeste wildlife foto's uit het magazine zijn uitgekozen om in deze tentoonstelling te worden getoond. Deze tentoonstelling, samengesteld door de bekende natuurfotografe Kathy Moran, is een feestelijke kijk op wilde dieren met foto's gemaakt door de meest iconische fotografen van National Geographic.

Lokale fotografen

Voor de Open Call-editie van 2021 is voor het thema “Planet Human" gekozen. Hier konden regiofotografen materiaal voor insturen dat te zien is op frames die geplaatst zijn op het plein voor de Nieuwe Kerk. Het thema is mede ingegeven door de corona crisis, die ons dagelijks leven in een recordtijd tot stilstand heeft gebracht. Naast veel paniek en onrust, worden we ook gedwongen na te denken over onze manier van bestaan. Wat laten wij als mens achter? Wie zijn wij als mens, naast het feit dat we bestaan? Tickets via de website nationalgeographiczierikzee.nl of tijdens de expo aan de kassa van de Nieuwe Kerk.