Afbeelding

Voetbaltalent gezocht

Algemeen

Sommelsdijk – Wil je graag je conditie verbeteren en houd je van voetbal? ZV Olympia zoekt voetbaltalent voor haar zaalvoetbalteams.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee heeft een zaalvoetbalvereniging met als standplaats de Staver in Sommelsdijk. Graag zou ze ook teams willen oprichten op andere delen van Goeree-Overflakkee. De vereniging heeft drie teams die spelen in de hoofdklasse, eerste klasse en derde klasse KNVB competitie West 2. Om Goeree-Overflakkee nog beter op de kaart te zetten willen we spelers aan de teams toevoegen of uitbreiden op de kop van het eiland of Oostflakkee.

De reguliere competitie West 2 houdt in dat je uit- en thuiswedstrijden speelt. Als team speel je de thuiswedstrijden op een avond en op een locatie die je zelf bepaalt. Het enige wat je hoeft te doen is je opgeven via info@sr-go.nl. Je kunt je individueel opgeven of met een team. De contributie bedraagt € 100 per speler per seizoen.

Zaalvoetbal is de ideale manier om, zelfs naast veldvoetbal, je conditie te verbeteren, korte wendingen te oefenen en je balcontrole te vergroten. Maar het gaat vooral om het spelplezier. Geef je nu op of kom eens langs bij de thuiswedstrijden van ZV Olympia om je te oriënteren. Voor vragen kun je contact opnemen met Thirza Munter op 0187-483306 of thirza@sr-go.nl.