Afbeelding

Escape Room The Cube blijft groeien!

Recreatie & Ontspanning

Helaas moest ook Escape Room The Cube sluiten tijdens de corona l ockdown. Maar eigenaren Michiel en Valery hebben in de tussentijd niet stilgezeten. Tijdens de gedwongen sluiting zijn de huidige avonturen opgeknapt en verbeterd. Ook is er een nieuw vierde Virtual Reality avontuur neergezet, welke vanaf nu te spelen is.

Dat de Virtual Reality belevingen in deze bijzondere tijd zo’n succes zijn is geen verassing. Het is het ideale uitje voor gezinnen. Doordat je elkaar in de digitale wereld ziet en ook daadwerkelijk rond moet lopen in de fysieke ruimte om je in de digitale wereld te kunnen bewegen, zijn de spellen toegankelijk voor jong tot oud.

Maar daar is het niet bij gebleven; Escape Room The Cube komt nu ook bij je thuis in de vorm van een thuispuzzel. De eigenaardige professor Erwin Schrödinger heeft een experiment bedacht. Hij sluit zijn kat op in een box en doet er gif bij. De kwantummechanica zegt dat de kat na een tijdje zowel levend als dood is. Het is aan jou om de kat te bevrijden.

Om een van deze unieke belevingen te spelen kun je reserveren op www.escaperoomthecube.nl of bellen naar 06-41781378.