Afbeelding
Foto:

Oogcafé weer geopend

De Oogvereniging is erg blij dat sinds de versoepelingen op de coronamaatregelen de deuren van onze oogcafés weer open mogen. Op 24 juni aanstaande opent oogcafé Goeree-Overflakkee weer voor de tweede keer na de versoepelingen haar deuren en verwelkomt graag mensen met een oogaandoening, partners, begeleiders, professionals en andere geïnteresseerden. Om 14.00 uur bent u van harte welkom voor en kopje koffie en iets lekkers.

Slechtziend.nl

Tijdens het oogcafé op 24 juni zal er een presentatie plaatsvinden van hulpmiddelenleverancier Slechtziend.nl. Welke hulpmiddelen zijn er? Waar kunt u deze hulpmiddelen verkrijgen of testen? Wat wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering? Al deze informatie en meer komt naar voren in de presentatie. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Samen met betrokken partijen probeert Slechtziend.nl de levenskwaliteit van blinden en slechtzienden te verbeteren.

Het Oogcafé

Oogcafé Goeree-Overflakkee is een initiatief van de Oogvereniging. De Oogvereniging is de patiënten- en belangenorganisatie voor mensen met een oogaandoening in Nederland. In een oogcafé kunnen mensen met een oogaandoening elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Regelmatig staat het oogcafé in het teken van een thema. Elke tweede en vierde donderdag van de maand tussen 14.00 en 16.30 uur bij Buurthuis Melishof.