Afbeelding
Foto:

Nieuw in Zierikzee:
You’re Beauty full

Zierikzee – Sinds deze maand is Schouwen-Duiveland een beautykliniek rijker. In het ziekenhuis van Zierikzee is onderneemster Mariël neergestreken met haar praktijk You’re Beauty full.

Al meer dan twintig jaar is Mariël kapster, dus dat is de basis van haar bedrijf. Ze knipt en kapt en doet haarverlengingen en –verdikkingen met echt human hair van hoge kwaliteit. Om zich te onderscheiden doet ze daarnaast diverse schoonheidsbehandelingen. “Je kunt bij mij je tanden laten bleken en polijsten. En ik doe daarnaast Fibroblast, ook wel bekend als een plasmalift. Hier kun je onder andere boven- en onderooglidcorrecties mee doen, de hals liften en pigmentvlekken en fijne lijntjes weghalen. Het is een soort minifacelift, maar dan zonder narcose en snijden. Het voordeel is dat je niet zes weken hoeft te revalideren, maar je binnen anderhalf uur klaar bent en de volgende dag weer aan het werk kunt.”

Voordelen fibroblast

Mariël volgde een privéopleiding om de fibroblast behandelingen uit te kunnen voeren en is dus volledig gediplomeerd om dit te doen. Ze is heel enthousiast over fibroblast. “Het werkt zo mooi en bijna pijnloos voor de klant. Tijdens de behandeling kun je gewoon met elkaar kletsen. Je ziet de huid ondertussen krimpen onder je handen. De kosten zijn aanzienlijk lager en je hebt niet te maken met narcose of hechtingen.”

Andere producten

Verder is Mariël actief in de netwerkmarketing en verkoopt weightloss- en haircare producten. Al haar producten zijn vegan en zonder parabenen en alles is op natuurlijke basis. Bovendien kun je bij haar terecht voor de speciale warmteborstel B.R.U.S.H. Deze maakt het mogelijk je haar thuis net zo mooi te stylen als de kapper doet. Het leuke aan haar werk vindt Mariël het om mensen blij te maken. ”Dat ze tevreden met zichzelf de deur uitgaan, door een kleine aanpassing. Mensen pakken veel naar botox en fillers, ik wil juist graag op een natuurlijke manier werken met producten die goed zijn voor je lichaam.” Vanwege de opening heeft Mariël leuke acties en aanbiedingen. De eerste tien klanten krijgen een attentiebij een behandeling of aankoop. Zin in een afspraak? Kijk op www.yourebeautyfull.nl of mail naar info@yourebeautyfull.nl. Koning Gustaafweg 2 Kamer 118a Zierikzee.