Afbeelding
Foto: Speelnatuur

Buiten spelen in Speelnatuur

Tiengemeten – Buiten spelen is heerlijk en gezond voor kinderen. Bij Speelnatuur van OERRR op Tiengemeten kunnen ze zich helemaal uitleven.

Op deze speelplek hebben ze all ruimte om te ravotten, hutten en vlotten bouwen, bomen klimmen, lekker spelen met zand en water, glijden van de modderglijbaan, bloemen plukken en nog veel meer. Voor de kleintjes is er een veilig Ukkie-eiland.

Alles bij de hand

In Speelnatuur zijn prima voorzieningen: toiletten, douches en kleedhokjes. Vies worden mag, moet zelfs! En dan hebben we het niet over een beetje zand aan je handen, maar heerlijke modder, soms van top tot teen. Dus neem zeker schone kleren en een handdoek mee naar het eiland. Vergeet daarnaast ook zonnebrand en anti-insecten spray niet. Verspreid over het terrein vind je drinkwaterkranen. Ook is er een schuilplaats.

Voor iedereen

Speelnatuur op Tiengemeten is ook toegankelijk voor kinderen - en ouders/begeleiders - met een beperking, zodat zij samen met hun vriendjes en vriendinnetjes met water en modder kunnen spelen en avonturen beleven. Kijk op www.natuurmonumenten.nl/speelnatuur