Afbeelding
Foto: Yoga Lena

Strandyoga weer van start

Ellemeet - De strandyogalessen van Lena Span gaan in juli weer van start. Van 4 juli tot en met 29 augustus kun je bij de lessen aansluiten ter hoogte van Strandpaviljoen Corazon bij Duinovergang Paal 20 in Ellemeet.

Ze zijn iedere woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 11.00 uur. Deze yogalessen zijn een super begin van je dag: de zon op je lijf, je voeten in het zand. En het is weer eens iets anders dan op je yogamat in een zaaltje. Je hoeft je niet aan te melden. Wel even een handdoek en eventueel een matje meenemen. En de les gaat altijd door, indien nodig gaan ze onder het strandpaviljoen staan. Of gewoon lekker in de regen. Heel verfrissend.

Pop-up

Lena heeft komende zomer nog wat verrassingen in petto: “Deze zomer zullen er regelmatig pop-up lessen zijn. Dit zijn lessen die op het laatste moment georganiseerd worden. Wellicht met live muziek of met volle maan, of juist een early birdy les op het strand. Buiten Yoga is voor mij altijd een feest en daar nodig ik iedereen graag bij uit. Kijk op Facebook voor die lessen.” De kosten per les zijn 10 euro. Kijk voor meer informatie op www.yogalena.nl .