Lezen over wandelen


Wandellust

Twan Huys is zijn leven lang al een gepassioneerd wandelaar. Van jongs af aan ging hij met zijn ouders op pad in de heuvels van Zuid-Limburg, op zoek naar zeldzame orchideeën, ijsvogels en dassen. In Wandellust verbreedt hij zijn horizon en beschrijft de mooiste wandelgebieden van Nederland. In een turbulent jaar vindt hij rust tijdens lange tochten, soms met zijn vader en moeder, beiden ver in de tachtig, soms met vrienden en bekenden als Herman Finkers, prinses Irene, Geert Mak en Jane Goodall.

10000 stappen boek

De ANWB heeft samen met gezondheid- en fitnessdeskundige Arie Boomsma 30 wandelingen gebundeld. De favoriete wandelingen van Arie gaan door de mooiste steden en natuurgebieden en zijn 7 tot 8 kilometer lang, zo’n 10.000 stappen. Dit boek is een inspirerende en praktische gids om meer te bewegen en om mooie plekken te ontdekken.

Wandelen in Twente

In ‘Wandelen in Twente’ laat Truus Wijnen u in twintig rondwandelingen al het moois van Twente zien. Fraaie en verrassende routes waar heidevelden, glooiende akkers, bossen, beekjes en eeuwenoude essen net zo makkelijk worden afgewisseld met lommerrijke landgoederen als met historisch erfgoed. Het kan allemaal in Twente.