Afbeelding
Foto: Faunapark Flakkee

Baby's bij Faunapark Flakkee

Nieuwe Tonge – Het was geduld hebben, maar je kunt eindelijk weer naar de dieren van Faunapark Flakkee. En dat komt goed uit, want er zijn veel jonge diertjes te bewonderen. Zo zijn er moeraskittens, zilvervospuppy’s en jonge alpaca’s. Maar daarnaast kun je natuurlijk ook de uilen, ara’s, neusberen en stekelvarkens weer zien in hun verblijf.


Moeilijke tijden

Net als voor veel dierentuinen en –parken, was het afgelopen coronajaar behoorlijk pittig voor Faunapark Flakkee. Van de een op andere dag geen inkomsten. En de eigenaren hadden veel zorgen over de dieren. Konden ze, zolang er niet bekend is welke hulp ze mochten verwachten en wanneer, de kosten voor het voedsel, benodigdheden, medische zorg en de verzorging voor onze dieren blijven bekostigen?

Adoptie

Daar werd een actie voor in het leven geroepen. Al vanaf 50 euro per jaar kun je dieren adopteren. Het geld wordt gebruikt voor de verzorging van alle dieren. Meer informatie? Zie www.faunaparkflakkee.nl Het park is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het is wel noodzakelijk vooraf te reserveren en vergeet geen mondkapje voor de binnenruimte.