De billboards voor de tentoonstelling
De billboards voor de tentoonstelling Foto: Watersnoodmuseum

Foto expo Watersnoodmuseum

Ouwerkerk - In mei is de fototentoonstelling ‘communicatie tijdens en na de ramp’ in het buitengebied bij het Watersnoodmuseum geopend. Indrukwekkende beelden van de Watersnoodramp en van recentere overstromingen wereldwijd laten de kwetsbaarheid van onze communicatie zien. De expositie is te bezichtigen tot en met 8 augustus 2021 en is gratis toegankelijk.

Billboards

Half augustus 2021 maken deze beelden plaats voor een nieuwe fototentoonstelling met werk van de Zeeuwse fotograaf Rem van den Bosch: #Water. Beide tentoonstellingen zijn te zien op grote billboards op voet. De buitententoonstellingen zijn mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het Kickstart Cultuurfonds.

Bewustwording

Directeur Siemco Louwerse: “Met deze tentoonstellingen in het buitengebied kunnen we weer doen waar we goed in zijn: het vertellen van verhalen over 1953. Maar ook het creëren van bewustwording over water vandaag de dag en met betrekking tot zeespiegelstijging.” Nu de musea weer zachtjes aan bezoekers kunnen ontvangen, kun je uiteraard ook weer in het Watersnoodmuseum zelf terecht.

Reserveer op

www.watersnoodmuseum.nl