Afbeelding
Foto:

De Fietswerkplaats, hulp om de hoek

Melissant – Sinds een tijdje heeft Melissant er een ondernemer bij. Coen van der Wal is gestart met De Fietswerkplaats. En dat is toch heel handig, om een fietsenmaker op het dorp te hebben. Niet alleen voor die lekke band, maar ook voor de revisie van een accu of een nieuwe fiets.

Van oorsprong was Coen stratenmaker. Een tijdje geleden ontstond het idee om als fietsenmaker verder te gaan. “Ik heb een poosje bij een fietsenmakerij gewerkt en dat was toch wel heel leuk, contact met de klanten en zo. Bezig zijn met een product waar je mensen tevreden mee kunt maken. Zelfstandig was ik altijd al, dus met ondernemen was ik wel bekend. Het handige van de Fietswerkplaats is dat ik het aan huis doe en dat dan ook goed te combineren is met privé.”

Revisie accu’s

Je kunt bij Coen terecht voor allerlei werkzaamheden, ook aan elektrische fietsen. En hij heeft zich gespecialiseerd in de revisie van fietsaccu’s. “Door te kiezen voor revisie in plaats van geheel te vervangen, kun je flink wat besparen. Het scheelt zo ongeveer de helft.” Ook voor een nieuwe fiets ben je bij de Fietswerkplaats aan het goede adres. Coen is dealer van diverse merken. “Ik ben onder andere dealer van Multicycle, Brikbikes, een stijlvolle en vooral duurzame fiets zonder ketting, met cardan aandrijving. Je kunt zo’n fiets naar eigen wens samenstellen, ze worden bijvoorbeeld ook veel ingezet als leenfiets bij autobedrijven. En Sandwichbikes (houten fietsen) leuk om in te zetten als blikvanger voor je bedrijf, ze kunnen helemaal in de bedrijfskleuren met logo geleverd worden.”

Verzekeringsactie

Tot slot is een verzekering bij een nieuwe fiets heel handig. Coen heeft momenteel een mooie aanbieding wat dat betreft. “Je krijgt nu het eerste jaar gratis verzekering bij aanschaf van een nieuwe fiets.” De voorwaarden daarvan zijn heel gunstig. “Je accessoires die je bij de aankoop opgeeft zijn meeverzekerd, dus als je fietstas of je accu gestolen worden, krijg je die vergoed. Daarnaast zit er een ongevallen verzekering en een 24-uurs pechhulp met een dekking voor Europa bij. Mocht je fiets zelf gestolen worden, dan wordt er niet gewerkt met afschrijving, maar krijg je de nieuwwaarde van de fiets vergoed om een nieuwe te kunnen aanschaffen.”

Afspraak maken of meer weten? Kijk dan op www.defietswerkplaatsgoereeoverflakkee.nl