Afbeelding
Foto: Zeeland Buitenland

Klauteren en vlotten bouwen

Ouddorp – Actief blijven is in deze tijd soms lastig, maar wel heel belangrijk. Voor de afwisseling kun je eens een dagje op avontuur gaan bij Zeeland Buitenland, een uniek natuur- en speelgebied aan de oevers van het Grevelingenmeer.

Zeeland Buitenland is geopend en je kunt hier ondanks de coronamaatregelen goed terecht voor een actief dagje uit. Bezoekers uit één huishouden mogen samen de zwerftocht doen, kanovaren en klimmen op het hoogteparcours. Gezien je hier buiten bent en op grote afstand van elkaar is dat geen probleem.

Het gebied bestaat uit vijf eilanden met kreken, hangbruggen, klimtoren, duinen en nog veel meer. Dit samen vormt een natuurspeelpark waar kinderen vrij en vooral verantwoord kunnen buitenspelen. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor vaders en moeders geldt dat je hier kunt ontdekken, ravotten, lekker vies worden, vlottenbouwen, kliederen met water, zand en modder, kanovaren en nog veel meer.

Wel handig: trek oude kleren aan. En vergeet je waterschoenen niet, die zijn verplicht! Alle weekenden tot 1 november is Zeeland Buitenland geopend en ook in de vakantie dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur. Reserveren is niet nodig. Op werkdagen buiten de vakanties moet je dat wel even doen.