Afbeelding

Een verrassingstas met boeken bij
Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Goeree Overflakkee - Voor kinderen die lezen niet leuk of lastig vinden of kinderen die al zoveel boeken hebben gelezen dat ze niet meer weten wat ze moeten kiezen, biedt dr. Leesplezier van bibliotheek Zuid-Hollandse Delta hulp.

Wil jij een online consult bij dr. Leesplezier? Je krijgt dan online advies over boeken die het beste bij jou passen. Via internet vul je het formulier in en de dokter neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.

Een ander leuk idee is de verrassingstas vol boeken. Je kunt bij de bieb nu een verrassingstas aanvragen vol boeken die jij leuk vindt. Hou jij van boeken over dinosaurussen? Krijg je geen genoeg van Dolfje Weerwolfje of Lena Lijstje? Zoek je juist spannende avonturenverhalen? Geef dit door en dr. Leesplezier gaat voor je op zoek. Dat geldt natuurlijk ook voor ouders die zoeken naar fijne voorleesboeken of niet meer weten hoe ze hun kind aan het lezen kunnen houden. Je kunt een tas ophalen in Brielle, Hellevoetsluis, Middelharnis, Ouddorp of Oude-Tonge. Kijk op www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl voor meer informatie.