Afbeelding
Foto:

Voorleestfeest bij Bibliotheek Oosterschelde

Schouwen-Duiveland - Voorlezen is een feest! Thuis, samen met jouw peuter, maar natuurlijk ook samen met andere peuters en hun (groot)ouders. Iedere maand organiseren de bibliotheken op Schouwen-Duiveland een voorleesfeest. Het is iedere keer weer een verrassing welk boek ze gaan lezen, maar wat wel zeker is: het wordt een feest!

Op dit moment worden er door Corona helaas geen voorleesfeesten in de bibliotheken georganiseerd. Maar… dat betekent niet dat wij geen verhalen meer kunnen lezen. Het voorleesfeest gaat online. Iedere keer trekken ze bij de bieb alles uit de kast, om er ook vanachter het scherm een feestje van te maken. Wanneer je je opgegeven hebt, ontvang je een bevestiging van inschrijving en een aantal dagen voorafgaand aan het feestje, een mail met uitleg over het onlineprogramma.

Biebjuffen Gerdien en Elise zetten hun feesthoedjes op 10 maart weer op van 9.30 tot 10.15 uur. En staat er weer een vrolijk voorleesfeest klaar. Dit keer lezen ze op een speelse manier het boek ‘Ik zou wel een kindje lusten' van Sylviane Donnio voor. Natuurlijk wordt er ook weer het inmiddels bekende Boekfietsdansje gedaan en hebben ze weer grappige versjes en bewegingen bij het boek verzonnen. Doen jij en je (klein-)kind ook gezellig mee? De bibliotheek wil vooral dat de kinderen plezier beleven aan de boeken en ouders laten zien hoe je je peuter nog meer kunt betrekken bij het voorlezen. Kom je ook lekker luisteren, praten, bewegen, zingen en muziek maken?