Afbeelding

Heb je deze al gezien?

Forca Koeman – Videoland

Een must see voor de voetballiefhebber, deze driedelige docureeks over het vertrek van Ronald Koeman naar FC Barcelona. Hoe werkt het eigenlijk als een trainer overstapt naar een nieuwe club? Hoe denken de voetballers hier zelf over en hoe gaat dat in iemands privéleven? Videoland legt in de documentaire vast hoe zo'n grote transfer in z'n werk gaat. De eerste maanden tijdens zijn nieuwe baan waren niet bepaald makkelijk voor Koeman, zo was de toekomst van sterspeler Lionel Messi bij de club onzeker en verkeert FC Barcelona ook nog eens financieel in zwaar weer.

Black is King – Disney Plus

Black Is King is een Amerikaanse musicalfilm en visueel album uit 2020, geregisseerd, geschreven en geproduceerd door de Amerikaanse zangeres Beyoncé. De film vertelt het verhaal van een jonge Afrikaanse prins die na de dood van zijn vader uit zijn koninkrijk wordt verbannen. Terwijl hij opgroeit tot een man, ondergaat de prins een reis van zelfidentiteit, met behulp van de begeleiding van zijn voorvader, jeugdliefde en zijn eigen onderbewustzijn om zijn troon terug te winnen.

Outlander 5 – Netflix

We hebben er lang op moeten wachten, maar seizoen 5 van Outlander is eindelijk op Netflix te zien, nadat Ziggo de serie al eerder uitzond. De Frasers moeten in dit vijfde seizoen vechten voor hun veiligheid. Jamie doet dit door zijn relatie met Murtagh Fitzgibbons te verbergen voor gouverneur William Tryon, die Murtagh het liefst dood wil. Terwijl Claire haar familie probeert te beschermen, brengt ze zichzelf wel in gevaar.