Afbeelding
Foto:

Heb je deze al gezien?


The Revenant – Netflix

Een zinderende survival-film waarin Leonardo DiCaprio door diepe dalen gaat. De 37-jarige avonturier Hugh Glass sluit zich in 1823 aan bij Rocky Mountain Fur Company, een onderneming pelsjagers. Wanneer Glass zich op een dag van de groep afscheidt en op verkenning gaat, wordt hij aangevallen door een grizzlybeer. Zijn collega's vinden zijn bewusteloze lichaam. Ondanks zijn hevige verwondingen is Glass nog steeds in leven. Omdat ze zich op gevaarlijk terrein begeven en de winter op komst is, betaalt de kapitein van de expeditie John Fitzgerald en de jonge Jim Bridger om bij Glass te blijven en hem te begraven zodra hij overleden is.

Minuscule 2– Pathe Thuis

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming.. de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd? Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten.

Love in Store - Videoland

Twee presentatoren van een homeshoppingprogramma worden gedwongen samen te werken. Ze hebben totaal verschillende persoonlijkheden, maar zodra de camera's aangaan, vormen ze een gouden stel. Met Alexandra Breckenridge, bekend van Virgin River.