Afbeelding
Foto:

Heb je deze al gezien?

Bohemian Rhapsody – Pathe Thuis

Het was een enorme bioscoophit en veel mensen hebben deze film dan ook al gezien. Maar in deze dagen waarin we verlangen naar ‘het gewone leven’ met dansen en uitgaan, is het een fijne film om heerlijk mee te zingen met de bekende nummers van de legendarische band Queen. En natuurlijk het levensverhaal van Freddie Mercury nog eens te herbeleven.

Locke & Key – Netflix

Wie houdt van een beetje spanning, maar niet echt van heel bloederige horror, vindt deze serie vast geweldig. Na de dood van Rendell Locke verhuizen zijn vrouw Nina en hun kinderen Tyler, Kinsey en Bode naar het Keyhouse in Matheson, Massachusetts. Dit huis blijkt vergeven van de verborgen sleutels, ieder met unieke magische krachten. Bode kan deze vinden door te luisteren wanneer ze tegen hem fluisteren. De kinderen beleven in eerste instantie veel plezier aan de mogelijkheden die de magie hun biedt. Er zit alleen ook een kwaadaardige entiteit genaamd achter de sleutels aan.

Moccro Mafia -
Videoland

Smullen voor de liefhebbers: seizoen drie van Moccro Mafia, en een vierde is onderweg. De drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. In no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uiteen, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.