Afbeelding
Foto:

Heb je deze al gezien?


Roald Dahl’s The Witches – Pathe Thuis

Wie kent deze verfilming van het boek van Roald Dahl niet…Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over de jonge Bruno die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren.

Lupin– Netflix

Ook deze serie is weer zo’n topper die je niet wilt missen. Miljoenen mensen gingen je sinds begin januari voor. De serie is geïnspireerd op de romans van Maurice Leblanc over de galante dief en vermommingsmeester Arsène Lupin. Hoofdpersoon Assane Diop, gespeeld door Omar Sy, probeert zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. Ook een tweede seizoen is al onderweg.

Harry & Meghan: A Royal Romance- Videoland

Prins Harry en Meghan Markle konden in het begin hun relatie nog geheimhouden. Maar vanaf het moment dat de media er lucht van kregen, was het hek van de dam. Het koppel werd wereldnieuws en ze konden geen stap meer zetten zonder dat de schijnwerpers op hen waren gericht. Ook werd Meghans leven als een gescheiden Amerikaanse actrice uitgebreid onder de loep genomen. Ondanks alle mediagekte houdt hun liefde stand en staan ze uiteindelijk aan de vooravond van een koninklijk sprookjeshuwelijk.