Afbeelding
Foto:

Heb je deze al gezien?

Bridgerton – Netflix

Ongeveer iedereen heeft het over deze serie. Een dramakostuum met een her en der een modern tintje waar je heerlijk bij weg kunt zwijmelen. Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. In dit eerste seizoen staat Daphne Bridgerton centraal. Zij maakt haar debuut en gaat op zoek naar een geschikte huwelijkskandidaat. De serie is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn. Daar zijn er acht van, er zouden naar alle waarschijnlijkheid in totaal dan ook acht seizoenen gemaakt worden.

Grey’s Anatomy – Videoland

Je hebt komende tijd nog wel wat uurtjes te doden, dus waarom niet dan nog eens de hele reeks van Grey’s Anatomy kijken? Seizoen 1 tot en met 16 staat nu online. In totaal zijn dat 363 afleveringen vol misère, liefdesperikelen, ernstige verwondingen, bijna-doodervaringen en een heleboel operaties om vanaf de bank van te genieten. Elke aflevering is zo'n 43 minuten lang, wat betekent dat je ruim 260 uur aan Grey's Anatomy-lol kunt hebben. Op het meest recente 17e seizoen is het helaas nog even wachten.

Soul – Disney+

Joe Gardner is een muziekleraar die er van droomt om als jazzmuzikant op het podium te staan. Op een avond krijgt hij eindelijk de kans op te treden als openingsact in de Half Note Club. Door een ongeluk wordt zijn ziel echter gescheiden van zijn lichaam en getransporteerd naar de trap om naar het hiernamaals te gaan. Hij rent terug, worstelt zich door de beveiliging van de trap en komt in het You Seminar terecht, een centrum waar zielen zich ontwikkelen voor ze naar een pasgeboren kind worden getransporteerd.