online les bij Balletschool Petra Hoek
online les bij Balletschool Petra Hoek Foto:

Wij blijven dansen!!!

De coronacrisis vraagt van ons allemaal een flinke dosis geduld , flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Petra van dansschool PetraHoek.nl heeft haar huiskamer tijdelijk omgebouwd tot “thuisdansstudio” en verzorgt nu tijdens de lockdown vandaaruit voor haar cursisten de dans- en dansfitnesslessen online via zoom en youtube filmpjes, want stilzitten is voor haar geen optie.

“Online lessen zijn op dit moment voor mij de enige manier om zelf actief te blijven en tegelijkertijd toch een bijdrage te kunnen leveren aan een gezonde en actieve levensstijl van zowel kinderen als volwassenen. Voldoende bewegen is belangrijk. Niet alleen om je lichaam fit en strak te houden, maar het is ook van invloed op onze mentale gezondheid. Na een uurtje lekker bewegen op leuke muziek voel je je gegarandeerd een stuk ontspannener .”

“Er is een vaste groep cursisten die iedere week , of zelf meerdere keren per week, deel neemt aan de lessen via zoom. We hebben dan toch even weer het gevoel van gezellig samen dansen ook al zijn we niet in dezelfde ruimte. Voor de andere cursisten maak ik filmpjes die ik op Youtube zet, zodat de cursisten op een ander moment in de week toch hun vertrouwde dans/dansfitnessles kunnen doen.”

Ook wie (nog) geen cursist is , is van harte welkom om aan een online les deel te nemen. Voor info over de streetdance-, zumba-, piloxing-, salsa- en ladies styling lessen zie www.petrahoek.nl, de facebookpagina van Petra Hoek, of stuur een berichtje naar 06-22168161 .

“Deze online lessen zijn een goed alternatief, maar we kijken toch wel heel erg uit naar het moment dat we weer verder kunnen met de gewone lessen in de Staver in Sommelsdijk en ’t Centrum in Ooltgensplaat .”

Kijk op www.petrahoek.nl

Afbeelding
Afbeelding