Wilma Vos van GO Home styling
Wilma Vos van GO Home styling Foto:

Verkoopstyling zorgt voor een betere verkoop van uw woning

GOEREE-OVERFLAKKEE – Met het online gaan van de website is Wilma Vos officieel gestart met haar bedrijf GO Home Styling, gespecialiseerd in verkoopstyling en interieurontwerp.

Verkoopstyling

Ook wel vastgoedstyling genoemd, is een bewezen formule waardoor woningen sneller en tegen een betere prijs verkocht worden.

‘Wat houdt verkoopstyling precies in?’ “Door middel van de unieke ‘hands-on’ methode steek ik dus letterlijk de handen uit de mouwen en richt ik de woning volgens een aantal basisprincipes zo sfeervol en neutraal mogelijk in en worden de pluspunten van het huis benadrukt,” legt ze uit.

“Verkoopstyling is een kleine investering die maar een fractie van de gemiddelde vraagprijs van een woning in Nederland bedraagt. Het klinkt misschien vreemd: investeren in een woning die toch de verkoop in gaat, maar gelukkig beseffen steeds meer verkopers zich, dat een gestileerde woning juist geld oplevert en hoe belangrijk het is, om op te vallen in het aanbod op sites als Funda.”

Wanneer de woning in de verkoop komt zijn de eerste weken het belangrijkst om potentiële kopers nieuwsgierig te maken. “Je hebt maar één kans voor een goede eerste indruk en daarvoor is een optimale woningpresentatie ontzettend belangrijk. De eerste blik op de foto’s van een te koop staande woning is voor 95% bepalend en daarom maak ik na de restyling ook de fotoreportage voor de brochure en op Internet.”

Interieurontwerp

Wilma vertelt dat ze altijd al veel interesse heeft gehad voor huizen en interieurs en ze vindt uiteenlopende woonstijlen mooi; haar eigen interieur omschrijft ze als ‘eclectisch’; een mix van oud, nieuw, vintage met een vleugje kringloop.

Het ontwerpen van interieurs is een goede aanvulling op de verkoopstyling vindt ze: “Als mensen gaan verhuizen en niet goed weten hoe ze de nieuwe woning in moeten richten. Of als men plannen heeft voor een make-over van het interieur. Zelfs een kleine aanpassing in de woning of een complete verbouwing behoort tot de mogelijkheden.”

Wilma heeft diverse opleidingen op interieurgebied en woningfotografie afgerond en met GO Home Styling combineert ze haar vaardigheden met haar creativiteit en enthousiasme. Zij laat zich graag inspireren door uw huis en uw interieurwensen of verkoopplannen, maar is ook graag de partner voor makelaars.

Informatie over alle diensten van GO Home Styling vindt u op gohomestyling.nl of mail naar info@gohomestyling.nl.

woonkamer voor
woonkamer na