Afbeelding
Foto:

JYSK-winkel in Drachten wordt
vernieuwd én vergroot

DRACHTEN - Na een uitgebreide modernisering met meer inspiratie, een beter lichtplan, een stijlvolle houtlook vloer en ruim 533m2 extra winkeloppervlak, is JYSK Drachten er klaar voor om nog meer klanten te ontvangen. De winkel op het adres Martin Luther Kingsingel 56, heropent op woensdag 15 december om 09.00 uur.

In de afgelopen maand heeft de JYSK-winkel in Drachten een grondige transformatie ondergaan volgens het nieuwste winkelconcept van JYSK. Vanaf woensdag 15 december ervaren klanten een modernere winkel met nog meer interieurinspiratie. Daarnaast is het winkeloppervlak vergroot van 877 m2 naar 1410 m2. “Dankzij een nieuw lichtplan heeft de winkel een ruimtelijke, sfeervolle uitstraling en hierdoor komen de meubelen beter tot hun recht. Door de uitbreiding kunnen we een groter en breder assortiment in de winkel tonen,” zegt Ron Vedder, Store Manager van JYSK Drachten.

Met het nieuwe winkelconcept wordt het makkelijker om door de gangpaden te navigeren en je te oriënteren op het grote aanbod bedden en matrassen, meubelen, woonaccessoires en andere artikelen waarmee je “hygge” in huis haalt. Ruim 533m2 extra voor een outlet en een groter assortiment meubelen. De extra ruimte in de winkel in Drachten wordt gebruikt voor een outlet en het tonen van een groter assortiment indoor meubelen en tuinmeubelen.

"De JYSK-winkel in Drachten is een winkel met potentie. Wij ontvangen niet alleen klanten uit de stad Drachten, vanuit de hele regio komen klanten in deze winkel shoppen. We hebben een uitstekende locatie op de meubelboulevard en we zijn blij dat de winkelruimte nu vergoot wordt. Met de extra ruimte op de begane grond zijn we in staat om in het najaar een uitgebreider assortiment indoor meubelen te laten zien. Gedurende het voorjaar en de zomer maken de indoor meubelen plaats voor ons ruime assortiment tuinmeubelen. Daarnaast is er dankzij de extra ruimte een outlet-hoek gecreëerd waar klanten kunnen profiteren van speciale aanbiedingen,” zegt Marc ten Bokum, Retail Manager bij JYSK.