Afbeelding
Foto:

SNS maakt een eigen bedrijfspand mogelijk met de bedrijfshypotheek

Veel kleinere ondernemers denken dat ze een eigen bedrijfspand niet kunnen financieren. “Ten onrechte”, zegt Bas Nijsingh van SNS Drachten. “Wij zijn juist gespecialiseerd in zakelijke hypotheken voor deze doelgroep. Regelmatig helpen we ondernemers van de beroemde zolderkamer naar een mooie plek in een professioneel bedrijfspand.”

“Kleine ondernemers bestaan niet”, kopt een brochure op de tafel van de SNS-vestiging aan de Markt. “Hoe groot of klein een bedrijf is, zegt niets over de dromen of ambities. Bij het verwezenlijken daarvan kunnen wij helpen”, legt Bas de slogan uit.

Grote behoefte

SNS merkt dat er op de markt een grote behoefte is aan een toegankelijke financieringsvorm. “We startten eerder dit jaar met bedrijfshypotheken en richten ons vooral op de wat kleinere ondernemingen. Vanaf het begin is de belangstelling daarvoor groot. Veel ondernemers zijn verrast dat een bedrijfshypotheek voor een paar ton toch mogelijk is. Ik hoor vaak dat ze bij meerdere geldverstrekkers hebben aangeklopt, maar niet tot een echt gesprek komen. Ondernemers zijn blij dat ze met ons wel een persoonlijk gesprek kunnen aangaan.”

Kopen aantrekkelijker

SNS biedt bedrijfshypotheken tot 1 miljoen euro aan. “Je kunt een hypotheek tot 90 procent van de marktwaarde van een pand aanvragen. Die los je in maximaal 20 jaar af. Dankzij de vaste en scherpe rente weet je precies wat je betaalt. Daarmee is kopen al snel aantrekkelijker dan huren”, zegt Bas.

Pensioen opbouwen

Hij wijst ook op een extra voordeel voor ondernemers. “Het kopen van een bedrijfspand is vaak een prima investering. Het is een mooie manier voor het opbouwen van een pensioenpotje. Juist voor ondernemers met een kleiner bedrijf is dit vaak lastig”.

Droom jij ook van jouw eigen 

bedrijfspand?

Bel met 06-10 61 91 12 voor het maken van een afspraak in de winkel of via beeldbellen. Op snsbank.nl/zakelijk vindt u meer informatie.