Afbeelding
Foto:

Stichting ZorgDier zoekt vrijwilligers in Drachten en de Stellingwerven

DRACHTEN - Wil jij samen met jouw liefste huisdier ‘liefde op pootjes’ geven aan cliënten van Zorggroep Liante locaties: Appelscha, Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Wolvega?   

ZorgDier Nederland is op zoek naar representatieve, zelfstandige vrijwilligers die over een goed gesocialiseerde hond of kat beschikken, en na selectie en een gratis cursus, wekelijks een uurtje op bezoek willen komen bij een of meer kwetsbare ouderen.  

Vind jouw dier het leuk om samen op pad te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten? Wil jij samen met jouw eigen huisdier ouderen op regelmatige basis een leuk moment bezorgen?

Voor meer informatie of inschrijving als aspirant vrijwilliger: www.zorgdier.nl/informatie-voor-vrijwilligers/schrijf-je-in-met-je-dier/. Telefoon 06 10592212 of 0416 858053.

Missie ZorgDier

ZorgDier is een projectorganisatie waarin professionals, stagiaires en vrijwilligers dagelijks samenwerken om hun dierbare missie te volbrengen: zoveel mogelijk kwetsbare medemensen te voorzien van wekelijks verantwoord en helend contact met
huisdieren.