Eigenaar Asif Rhmen voor de burgerme in Drachten
Eigenaar Asif Rhmen voor de burgerme in Drachten Foto: Rob Dijkstra

Proef de overheerlijke burgers van burgerme

DRACHTEN - Heb jij al een overheerlijke Steakhouse burger geproefd, of een verrukkelijke Cheese-Onion burger? Burgerliefhebbers kunnen hun geluk niet op, bij de nieuwe burgerme in Drachten. Het is de allereerste vestiging van burgerme in Friesland. RondOm Vandaag nam een bezoekje aan de gloednieuwe vestiging aan de Noordkade in Drachten en sprak met eigenaar Asif Rhmen.

"We zijn nu een aantal maanden open en het loopt erg goed", vertelt Rhmen. "We verkopen vele verschillende burgers, maar ook vers bereide salades. De burgers worden gemaakt van de beste en meest verse ingrediĆ«nten. Daarnaast zijn de burgers gemaakt van 100% rundvlees en kun je bij burgerme een burger helemaal zelf samenstellen zoals jij dat wilt. Van guacuamole tot pittige kaassaus of Angus Cross Rundvlees, je kunt het zo gek niet bedenken!" 

Een gouden zet

Volgens Rhmen is de vestiging in Drachten een gouden zet. "Er zat in Drachten nog geen burgerrestaurant en je merkt direct dat klanten ons goed weten te vinden. Zelfs van buiten de regio. Zo was er vorige week een klant uit Groningen, die speciaal langskwam om onze Vegaburger te proeven. Deze noemen wij ook wel de 'Meatless pleasure'. Hij vond het de lekkerste burger van heel Friesland. Dat is natuurlijk erg leuk om te horen."

Eerlijke en hoge kwaliteit

burgerme staat voor een eerlijke en hoge kwaliteit. Dat waarborgt de keten door onder andere te werken met een hypermoderne burgergrill. "Alle burgers van deze grill komen op dezelfde temperatuur eruit. Daardoor zit er nooit kwaliteitsverschil in de burgers. Alles is precies even goed. Op die manier houden we de kwaliteit van ons restaurant hoog", legt Rhmen uit. 

"We streven naar de beste behandeling, tot aan de tafel."

Beste behandeling, tot aan de tafel

Bovendien beschikt burgerme over een uitstekende bezorgservice. "We proberen altijd binnen 45 minuten het eten te leveren. Mocht het echt uitlopen, dan krijgen klanten bij de volgende bestelling bijvoorbeeld korting. De bestelling wordt zodanig vervoerd, dat de warme gerechten warm blijven en de koele gerechten koel. Dus wat warm is, moet warm blijven en wat koud is moet koel blijven. We streven altijd naar de beste behandeling, tot aan de tafel."

Een breed assortiment 

Bij de beste behandeling, hoort ook een breed assortiment. Volgens Rhmen zijn mensen die veganistisch of bijvoorbeeld op dieet zijn, ook van harte welkom bij burgerme. "We maken bijvoorbeeld ook verse salades van goede kwaliteit. De ingrediƫnten van de salade zijn helemaal aan jou. Jij kiest welke dressing jij graag in jouw salade wilt en van welke extra's de salade moet worden voorzien. Ook de vegaburger wordt met vegetarische, plantaardige producten naar keuze bereid."

Naast het diverse aanbod aan salades, is het natuurlijk ook mogelijk om fingerfood te bestellen, zoals de heerlijke Chicken fingers of Chili & Cheese nuggets en een dessert om jouw maaltijd helemaal compleet te maken.

burgerme Drachten trakteert

Bij een minimale besteding van 9,95 krijg je een gratis Combi-Deal A bij je bestelling. Een Combi-Deal A bestaat uit een burger naar keuze & frites. Bestellen kan op burgerme.nl. De actie is zowel geldig bij bezorging als afhalen. De actie is geldig t/m 26 december.

Werken bij burgerme?

Het team van burgerme Drachten bestaat uit 22 enthousiaste bezorgers en keukenmedewerkers. "We hebben een erg gezellig team en burgerme is nog steeds op zoek naar versterking. Lijkt het jou wat om bij burgerme te werken? Kijk dan eens op onze website: www.burgerme.nl/solliciteren."

Noordkade 45
9203CE Drachten
T: 0512248045
W: www.burgerme.nl

Burgerme is een gezellige zaak in het hart van Drachten.
De hamburgers van burgerme zijn van hoogwaardige kwaliteit.