Afbeelding
Foto:

BEN JIJ DÉ POPKENNER VAN DRACHTEN?

Op zaterdag 25 september kun jij, samen met je vrienden, je popkennis testen in Iduna. Bij dit gratis evenement strijden diverse teams met elkaar en degene die het meest weet over popcultuur wint. Eigenlijk heel simpel dus, maar ook heel leuk! Een avond vol met audiofragmenten, albumhoezen, lyrics en videoclips. Weet jij welke artiest het zingt of hoe dat liedje ook alweer heet?

Vandaag kunnen deelnemers het tijdens Iduna’s Popquiz tegen elkaar opnemen om te bepalen wie DÉ popkenner van Drachten is. In deze epische popstrijd valt naast de eer ook leuke prijzen te verdienen zoals vrijkaarten voor concerten of ludieke pop-items. Vele diepte- en hoogtepunten uit de rijke popgeschiedenis zullen voorbijkomen tijdens de quiz waarbij je naast aan algemene vragen vooral aan geluidsfragmenten, videoclips, lyrics en albumhoezen moet denken en wie weet moet je als deelnemer zelf ook nog het podium op! Interactiviteit staat centraal in deze epische popstrijd met een knipoog.
Weet jij het antwoord op vragen als "Wie is Mr. Mojo Risin”? Kan jij de lijst der lijsten wel dromen? Of ben je een wandelende muziekencyclopedie en denk jij dat je het in je hebt om deze quiz te winnen? Geef je dan op! Deelname kan alleen of in teams van maximaal 3 personen. Deelname is gratis. Opgave kan via info@iduna.nl of op de avond zelf aan de bar. Let op: in verband met beperkte ruimte als gevolg van de corona-maatregelen raden wij aan om je op te geven als jij met je team verzekerd wilt zijn van een plaats.