Afbeelding
Foto:

In quarantaine, toch maar liever nog even niet naar evenementen of gewoon geen zin op om pad te gaan? Geen zorgen, we hebben voor jou ook een aantal tips om lekker thuis te blijven.

Growing Up Animal op Disney+

Beleef magische verhalen over babydieren, van baarmoeder tot boze buitenwereld. Volg het verhaal van een grizzlybaby, die een ongelofelijke reis maken, laat je verbazen door de bijzondere streken van de babyzeeleeuwen en olifantjes en raak vertedert door de welpjes van de leeuw, de pups van de wilde hond én het allerschattigste, een jonge babychimpansee neemt je mee in haar wereld. Een aanrader voor jong en oud! 

Clickbait op Netflix

Er blijkt een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen. Een bingewatch-waardige serie van acht lange afleveringen, dus ideaal voor een regenachtige dag op de bank. 

Particles - A Great Big World

A Great Big World is een band die pas echt doorbrak met het nummer 'Say Something' met Christina Aguilera. Nu hebben ze een nieuw album, Particles, met weer prachtige nummers. Luister bijvoorbeeld eens naar 'Glowing', een nummer gebaseerd op het liedje dat leadzanger Ian Axel voor zijn zoontje zingt als slaapliedje: "Ik wilde dat mijn zoon zich veilig en geliefd zou voelen. Ergens zong ik het ook altijd een beetje voor mijzelf."

Niet te breken! van Sander Aarts

De best getrainde militair van Nederland vertelt wat hij heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd en help je zo met jouw persoonlijke ontwikkeling. Hij had de mooiste baan, de ultieme jongensdroom: teamleider bij de Special Forces. Vechten, schieten, duiken, uit vliegtuigen springen, uit onderzeeboten ontsnappen. Een James Bond-film maar dan echt. Na een succesvolle carrière van zestien jaar vertelt Sander Aarts, de best getrainde militair van Nederland, wat hij allemaal heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd. Sander is het levende bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt bereiken en in Niet te breken! deelt hij de inzichten die hij heeft opgedaan onder de meest extreme omstandigheden.