Afbeelding
Foto:

Blijf je liever nog heel even thuis vanwege corona of heb je simpelweg even geen zin om erop uit te gaan? Geen probleem! RondOm Vandaag heeft voor jou een paar mooie lees-, kijk- en luistertips zodat jij je prima thuis kan vermaken.

Behind her Eyes op Netflix

Deze korte serie staat al een tijdje op Netflix, maar als je van psychologische thrillers houdt, dan moet je hem zeker gezien hebben. Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en heimelijk vrienden wordt met zijn vrouw. Spannend, af en toe gek en met een grote plottwist! 

'Vos en ik' van Catherine Raven

'Vos en ik' vertelt het bijzondere verhaal van Catherine Raven en haar viervoetige vriend. De troost die natuur kan bieden was de jonge Raven al bekend. Maar ze had er niet op gerekend ooit nog eens vriendschap met een vos te sluiten. En toch is dat wat haar overkomt nadat e een huisje bouwt in de wildernis van het bergachtige Montana (VS). In deze realistische en betoverende fabel leer je de wilde natuur, de pijn van verlies en de kracht van doorzettingsvermogen, vriendschap en gehechtheid op een nieuwe wijze kennen. 

Sob Rock van John Mayer

John Mayer staat bekend om zijn zuivere stem, gevoel voor humor maar bovenal voor zijn geweldige gitaarspel. Ongetwijdeld dat deze combinatie ook voor zijn achtste studio album zorgt voor een enorm succes. De fans moesten lang wachten op een nieuw album van de zanger. Sob Rock, ook wel vrij vertaald: snik rock of huilrock heeft Mayer lang verzwegen, maar nu kan iedereen toch eindelijk weer genieten van nieuwe muziek van John Mayer.

Podcast Who's your daddy? 

In Who's your daddy? gaat presentator en 3FM DJ Joram Kaat op zoek naar zijn vader. Voor zijn geboorte verdween hij uit beeld, maar Joram heeft gewoon zijn telefoonnummer. Voordat hij hem durft te bellen spreekt Joram met familie en experts over zijn vader en over de gevolgen van het ontbreken van een vader in je leven. Zou Joram uiteindelijk zijn vader spreken?