Afbeelding

Wat is het leukste terras van Drachten?

Winnen

FRIESLAND - Deze zomer is RondOm Drachten op zoek naar het leukste terras van Drachten en na een populaire stemronde weten we welke drie terrasen in Drachten het meest populair zijn. Om deze restaurants nog één keer de gelegenheid te geven om de winnaar te worden, volgt nu de allerlaatste stemronde. Dit is dus dé kans om je nog even extra in te zetten voor jouw favoriete terras en de lokale ondernemers. 

De top 3 Drachten

De top drie wordt gepresenteerd in willekeurige volgorde:

Grootcafé m’n Zusje
Oosterstraat 20A, 9203 BB Drachten
www.zusjedrachten.nl

Sondrio da Luca
Zuidkade 41A, 9203 CN Drachten
www.sondriodaluca.nl

Molino
Moleneind Zuidzijde 71, 9203 ZW Drachten
www.molinodrachten.nl

Stem ook voor andere regio’s

Wist je dat het team van RondOm Drachten ook op andere plekken een huis-aan-huiskrant uitgeeft? Ook in Leeuwarden, Heerenveen en de Stellingwerven zijn we dit jaar op zoek gegaan naar het leukste terras en het mooie, jij als Drachtenaar mag ook in deze regio’s je stem uitbrengen. Ben je dus weleens te vinden op een terras in Leeuwarden, Heerenveen of bijvoorbeeld Wolvega? Voel je dan vrij om ook voor deze terrassen je stem achter te laten!

Top 3 Leeuwarden

Brasserie Spiegelaar
Het Wapen van Leeuwarden
Spinoza

Top 3 Heerenveen

By Aalzen
Brownies & Downies Heerenveen
Hof van Schoterland

Top 3 Stellingwerven

In Kannen & Kruiken
Stadhuys Wolvega
De Appelsche Hof

Hoe werkt het stemmen?

Wil je stemmen op één of meerdere terrassen? Leuk! Ga naar https://bit.ly/stemhierRV of scan de QR-code die naast dit bericht staat. Met deze link kun je stemmen op één terras per plaats. Het is niet verplicht om je stem voor alle plaatsen uit te brengen. Wil je alleen stemmen op jouw favoriete terras in Drachten, dan kan dat ook! Stemmen op jouw favoriete terras kan tot 5 september en je kan maar één keer stemmen!

Afbeelding
Afbeelding