De Hyundai IONIQ Electric
De Hyundai IONIQ Electric

Elektrisch rijden op zijn best

De Hyundai IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best, met een actieradius tot maar liefst 311 kilometer op een volle accu. Dat is wat je noemt indrukwekkend elektrisch. En nu bij Van Mossel al voor €29.940 of private lease voor €359 per maand.

Bij van Mossel hebben ze nu een mooie voorraad van de IONIQ Electric. Door slim inkopen hebben ze een schaalvoordeel weten te creëren en hier profiteert de klant meteen van. Deze wagen heeft namelijk een korting van €9.139 en met elektrisch rijden betaal je geen wegenbelasting en profiteer je van lage gebruikskosten. De zakelijke rijders profiteert van maar 8% bijtelling. En het mooiste: geen levertijden, het is al mogelijk om binnen 1 week te rijden met deze gloednieuwe auto. De voorraad is mooi, maar niet onbeperkt. OP=OP.

Indrukwekkende acceleratie

Een elektrische auto rijdt heerlijk en de IONIQ Electric heeft een indrukwekkende acceleratie, beweegt zich geruisloos voort en het schakelen is natuurlijk volledig automatisch. Al met al erg comfortabel en snel, want hij accelereert van 10 naar 100 km/u in slechts 10,2 seconden. Er zijn ook veel voordelen in het onderhoud. De Hyundai IONIQ Electric wordt niet aangedreven door een verbrandingsmotor. Dus heeft hij ook geen olie nodig om het binnenste van zo'n motor of de transmissie te smeren. Elektrisch aangedreven auto's hebben geen oliereservoir, geen gebruikelijke transmissie en ook geen katalysator. Dat betekent: lagere onderhoudskosten en nooit meer olie verversen. Bij Van Mossel staan gespecialiseerde monteurs klaar om de auto het best mogelijke onderhoud te bieden.

Van Mossel Hyundai

Met vestigingen in Heerenveen, Leeuwarden en Groningen zit er altijd een Van Mossel Hyundai dealer in de buurt. Neem op je gemak een kijkje in de showroom. Iedereen is van harte welkom voor een goede kop koffie en/of een proefrit! Voor meer informatie,
zie: vanmossel.nl/hyundai

Afbeelding