Afbeelding
Foto: FOTOGRAFIE JLOO

Individuele bijles aan huis

Sinds een aantal jaren vertegenwoordigt Andries de Vries het bijlesinstituut ABACUS in de regio Friesland.

ABACUS bijlesinstituut Friesland is een van de regionale instituten van ABACUS bijlesinstituut Nederland. Sinds 1992 geven wij individuele bijlessen (en huiswerkbegeleiding) aan leerlingen thuis. Ons instituut hecht veel waarde aan het aanbieden van kwaliteit, resultaat en persoonlijke betrokkenheid.

ABACUS bijlesinstituut Friesland verzorgt bijlessen en vakinhoudelijke huiswerkbegeleiding in alle schoolvakken en op alle niveaus. Daarnaast verzorgen wij aan huis eindexamentrainingen en CITO-trainingen voor de basisschool.

Individuele bijlessen thuis biedt grote voordelen. De lessen zijn intensief en afgestemd op de leerling. De leerling wordt niet afgeleid door andere leerlingen, dit in tegenstelling tot groepsgewijze begeleiding. De leerling is in zijn vertrouwde omgeving en er kan direct contact plaatsvinden tussen ouders en docent.

De leerling wordt geholpen door een docent die alle aandacht voor hem of haar heeft en die een methode kiest die bij de leerling past. De bijlessen zijn daardoor doeltreffend en de periode waarin het nodig is kan zo kort mogelijk blijven.

Een goede match tussen docent en leerling is doorslaggevend voor het succes van de bijlessen. Er wordt dus niet alleen naar de vakinhoudelijke kwalificatie gekeken maar het moet ook klikken tussen de leerling en de docent.

Voor het begin van de bijlessen vindt samen met de ouders en leerling een uitvoerig informatie- en adviesgesprek plaats.

Voor meer informatie of het inplannen
van een adviesgesprek kunt u terecht bij
Andries de Vries:
(0513) 437 629
a.devries@abacus-bijlessen.nl