Afbeelding

De Bedenkers en Makers van Rodenburg Interieurs maken jouw unieke woondromen werkelijkheid

DRACHTEN - Het huis van je dromen, hoe ziet die er van binnen uit? Een ruime en lichte inloopkast voor al je kleren, een speciale speelkamer voor de kinderen of juist een enorme bank voor de hele familie? Rodenburg Interieurs maakt droomwonen werkelijkheid en verzorgen van A tot Z het gehele interieur, van ontwerp tot realisatie.

Als interieurarchitect bij Rodenburg Interieurs staat Hiskje Hooijsma aan het begin van het traject. Mensen met een woondroom, schuiven eerst bij haar aan: “Het begint allemaal bij een kennismakingsgesprek. Ik leer mijn klanten goed kennen en zij mij. De één heeft alles al uitgedacht, de andere stappen blanco in het traject. Het is aan mij om hun plannen in beeld te brengen.” Dat doet ze door eerst te beginnen met een moodboard, waarin ze materiaalkeuze, sfeer en vormen alvast samenbrengt.
Vervolgens begint ze aan de plattegrond en de 3D tekeningen: “Onze klanten krijgen de kans om virtueel door hun nieuwe woning te lopen, om alvast te ervaren hoe het is om daar in de toekomst te wonen. Samen bespreken we de ontwerpen en passen we hier en daar nog wat dingen aan. Als de klant akkoord is, gaan onze meubelmakers aan de gang.” Hooijsma geniet elke dag van haar baan: “Elk project is weer anders en elk ontwerp die je maakt is uniek.”

Dat interieurarchitecten en meubelmakers onder één dak samenwerken, is uniek. Volgens Hooijsma werkt het goed: “Alles wat wij ontwerpen, maken we ook zelf. Dat heeft een aantal voordelen. De lijntjes zijn bijvoorbeeld kort, waardoor we goed bereikbaar zijn en doordat we de meubels zelf maken, zijn we ook flexibel.”

Wilt u weten wat Rodenburg Interieurs voor uw interieur kan betekenen. Neem dan vooral contact op! Voor inspiratie is het ook zeker een aanrader om hen te volgen op sociale media.

Rodenburg Interieurs

De Giek 9, 9206 AS Drachten
0512 521 124
www.rodenburginterieurs.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding