Afbeelding

Bij Johan Hoen Tuinmachines kies je niet alleen voor een goede machine, maar ook voor uitstekende service

GORREDIJK - Robotmaaiers worden steeds populairder. Dat merkt Johan Hoen van Johan Hoen Tuinmachines uit Gorredijk ook. Als specialist van tuin- en parkmachines ziet hij steeds meer robotmaaiers over de toonbank gaan. Consumenten kiezen dan ook steeds vaker voor het totaalplaatje; niet alleen een kwalitatief sterke maaier, maar ook service.

Een robotmaaier aanschaffen, dat is namelijk niet zomaar iets, zeker niet als je geen doorsnee tuin hebt: “De robotmaaiers van de bouwmarkt zijn eigenlijk uitgerust voor de meest simpele gazons,” vertelt Hoen. Het bedrijf is officiële dealer van het populaire Zweedse merk Husqvarna. “De Husqvarna modellen zijn veelzijdiger en kunnen ook uit de voeten met een ingewikkelde tuin. hellingen en tuinen die bestaan uit afgelegen (maar wel aangesloten) stukken, dat is voor Husqvarna geen probleem.”
Daarnaast kiezen mensen niet alleen voor het apparaat, maar ook voor de service. Hoen: “Ten eerste komen we altijd bij de klant langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo kunnen we gelijk kijken welk model het beste past. Is de keuze gemaakt dan gaan wij aan de slag met de installatie. We gebruiken een speciale machine om de grensdraden onder de grond aan te brengen. Zo is het veilig tegen weersinvloeden en wild, en het lijkt ook een stuk mooier.” Bij de installatie houdt de service niet op, want ook voor onderhoud en eventuele reparatie kun je terecht bij Johan Hoen Tuinmachines.
Wilt u weten wat Johan Hoen Tuinmachines voor u kan betekenen? Ga dan naar hun website www.johanhoen.nl. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met 0513-460518. De winkel van Johan Hoen is open voor reparaties en onderhoud. Wilt u een kijkje nemen in de showroom aan 't Kiemke 7 in Gorredijk, dan kan dit op afspraak.