Afbeelding

Een goede klantrelatie is onze hoogste prioriteit

DRACHTEN - Veel geldzaken regel je misschien online. Toch blijft menselijk contact met een bankmedewerker waardevol, blijkt uit onderzoek. Eén op de drie (33%) Nederlanders regelt zijn bankzaken het liefst met een vaste bankmedewerker. Daar hebben we naar geluisterd.

Menselijk contact

SNS zet in op menselijk contact; Nelleke Olthof van de SNS winkel in Drachten: ‘We maken graag gebruik van digitale mogelijkheden, maar alleen om menselijk contact makkelijker te maken. Nooit als vervanging ervan. Geldzaken zijn vaak persoonlijk en daar hoort een bekend gezicht bij waarmee je contact houdt. Zo leren we onze klanten kennen en kunnen we ze nog beter helpen.’

Geen callcenter maar een lokale medewerker aan de lijn

In plaats van een callcenter met steeds wisselende medewerkers of keuzemenu’s hebben SNS Klanten in Drachten een vast, persoonlijk klantteam in de buurt. Of ze nou bellen of langsgaan in de winkel, ze treffen altijd hun vaste aanspreekpunt. Om menselijk contact nog makkelijker, kan men ook via de speciale SNS Eén-tweetje app het persoonlijk team benaderen. De klant kiest hoe hij antwoord wil krijgen op grote of kleine vragen over geld.

Kom kennismaken in onze SNS winkel

Nelleke: ‘Onze winkels zijn tijdelijk alleen op afspraak open. Maak gerust een afspraak via 030-633 30 00 voor een persoonlijk gesprek. We leren je graag beter kennen en horen of we iets voor je kunnen betekenen. We hebben onze winkel in Drachten net verbouwd dus kom gerust het resultaat bekijken!’

Speciale Overstapactie

Kom je bij ons bankieren en maak je gebruik van de overstapservice in onze SNS winkel? Dan krijg je een waardebon van een lokale winkel t.w.v. €25 cadeau. Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Maaike de Boer in gesprek met klanten
Foto: Henri van der Beek