Afbeelding
Foto:

Vragen over financiën? Financieel Voor Elkaar helpt u graag op weg!

DRACHTEN - Hypotheek, pensioen, sparen of andere financiële zaken, het kan best ingewikkeld zijn. Dan is het fijn dat er professionals zijn die rustig met je mee willen kijken en je graag advies geven. Sandra Meijer van Financieel Voor Elkaar uit Drachten werkt al meer dan dertig jaar in de branche: “Het belang van een persoonlijke connectie wordt in mijn wereld vaak onderschat, maar ik denk dat de juiste klik tussen een financieel adviseur en zijn of haar klanten echt het verschil kan maken.”

Sandra Meijer van Financieel Voor Elkaar adviseert over (bijna) alles ‘wat met geld te maken heeft’ en zet daarbij nog even net dat stapje verder. Dat beetje extra zit hem in het persoonlijke contact: “Dat wordt vaak onderschat,” legt Sandra uit, “maar ik merk zelf dat je veel beter advies kan geven als je elkaar goed kent.” Als financieel adviseur geeft Sandra bijvoorbeeld vaak advies over hypotheken en pensioenen. “Dan is het belangrijk om niet alleen te weten wat iemands huidige situatie is, maar ook wat ze in de toekomst willen bereiken.” Door die persoonlijke klik weten klanten waar ze terecht kunnen: “Ik ben een voorstander van een duurzame relatie. Bij het regelen van een hypotheek help ik hen vanaf het allereerste advies tot aan de notaris en het liefst nog verder.” Situaties omtrent de hypotheek veranderen namelijk constant, door mooie dingen als trouwen of het krijgen van kinderen, maar ook door de minder leuke dingen, zoals scheidingen, arbeidsongeschiktheid of zelfs overlijden. Sandra: “Dan is het fijn om te weten dat je altijd bij mij terecht kan.”

Sandra erkent dat haar wereldje soms ingewikkeld lijkt. Daarom doet ze er alles aan om haar klanten het complete en heldere verhaal te vertellen: "Ik wil dat ze alles snappen en niet op onverwachte momenten toch vragen hebben. Hebben ze dat wel, dan mogen zij altijd appen, mailen of bellen.”

Wilt u weten wat Sandra en Financieel Voor Elkaar voor u kan doen? Ze komt graag met u in contact! Leert u Sandra voor het eerst kennen dankzij deze krant en kan zij u verder helpen, dan ontvangt u, naast gepast advies, ook een dinerbon!