Afbeelding

Gaat de tuin op de schop dit voorjaar? Huur dan de juiste materialen bij Minikraanverhuur Peter Jutte

DRACHTEN - Het voorjaar staat voor de deur en is het tuintijd. Harken, scheppen en schoffels heeft iedereen nog wel in het schuurtje staan, maar wat als je de tuin dit jaar echt helemaal over de kop wilt doen? Dan heb je groter materiaal nodig! Peter Jutte minikraan verhuur heeft de machine die u nodig heeft.

Krijgt de tuin dit jaar een make-over en bent u niet in het bezit van het juiste materiaal, dan is het niet beslist nodig om een dure investering te doen voor iets wat u maar een paar keer gebruikt. Het huren van machines wordt in Nederland steeds populairder. Het is relatief goedkoop, duurzamer en snel geregeld. Minikraanverhuur Peter Jutte is gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines en toebehoren. Wij hebben het materiaal en de kennis.

Bij Peter Jutte verhuur en grondwerken kunt u ook terecht voor al uw PVC . In de webshop www.depvcwinkel.nl kunt u online de benodigde PVC materialen aanschaffen. De aankopen kunnen bij u thuis worden afgeleverd, maar u kunt ze ook ophalen bij Minikraanverhuur Peter Jutte aan Het Helmhout 35 in Drachten.

Van hoogwerkers, minikranen en bestratingsmateriaal tot elektrisch gereedschap, tegelsnijders en tuinmachines. Bij Minikraanverhuur Peter Jutte kunt u voor elke klus terecht. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen, neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op

Peter Jutte minikraanverhuur
en grondwerken

Adres: Het Helmhout 35
Postcode: 9206 AZ
Plaats: Drachten
Telefoonnummer: 06 5100 9472
E-mail:verkoop@peterjutte.nl
Website: www.peterjutte.nl

Afbeelding