Afbeelding
Foto:

Voor het beste hypotheekadvies, laagdrempelig en dichtbij

Per 1 februari 2021 start Anja van Hes onder de vlag van BTER financieel als hypotheekadviseur in Sneek-Zuidwest Friesland. Anja is ruim 10 jaar gecertificeerd hypotheekadviseur en werkte bij de ABN Amro, voordat ze de stap maakte naar BTER financieel. Klanten van Leeuwarden tot en met Zuidwest Friesland kunnen terecht bij haar voor een hypotheekadvies.

Thuis in Zuidwest Friesland

Anja is geboren en getogen in de gemeente Gaasterland en is momenteel woonachtig in Sneek. “Zuidwest Friesland is voor mij bekend terrein; hier voel ik me thuis. Daarom ben ik zo enthousiast dat ik in deze omgeving aan de slag kan en mensen kan adviseren over vaak de belangrijkste aankoop in hun leven: een nieuwe woning. Of je nu starter bent of gaat verhuizen, de aankoop van een woning is vaak heel spannend. Ik zie het als mijn taak klanten te ontzorgen in dit proces en hen te voorzien van het beste hypotheekadvies bij de best passende hypotheekverstrekker.”

Ook in het geval van een echtscheiding of de aankoop van een tweede huis ben je bij Anja aan het goede adres. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies wat er in deze situaties bij komt kijken. Anja: “Ik streef ernaar om het gehele hypotheekproces, van aankoop tot aan het passeren bij de notaris, soepel én zo prettig mogelijk te laten verlopen.” En daar slaagt ze dan ook in. Contact met Anja is door haar toegankelijke persoonlijkheid helder en aangenaam. Ze legt alles in begrijpelijke taal uit en is bereikbaar voor al jouw vragen. ‘Afspraak is afspraak!’ is voor haar de basis. Kortom, ze is een professionele hypotheekadviseur waar je van op aan kunt!

Over BTER financieel

Voor een onafhankelijk hypotheekadvies kun je terecht bij BTER financieel. BTER financieel heeft vijf vestiging in Noord-Nederland. Heb je vragen over je nieuwe of huidige hypotheek? Anja reist de hele Zuidwesthoek van Friesland door om je van een hypotheekadvies te voorzien. Een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek is zo gemaakt! Anja is bereikbaar via 06 10 60 14 11 of anja@bterfinancieel.nl

Afbeelding