Afbeelding
Foto:

Belle en het beest de musical (4+)

Met betoverende liedjes, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is ‘Belle en het Beest De Musical’ een nieuwe heerlijke familievoorstelling over echte schoonheid, dat diep vanbinnen zit. Belle en het beest De Musical speelt op 11 dec om 13:30 uur en 16:00 uur in het Posthuis Theater.

Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt de jonge prins Dinand gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen het mooie, slimme meisje Belle droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Het nieuws bereikt ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien…

Kom verkleed

Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. 

Credits

Producent: Van Hoorne Entertainment. Cast: Sita Vermeulen, Kick Spijkerman, e.a. Regie: Bas Groenenberg.

Corona toegangsbewijs 

Iedereen van 13 jaar en ouder heeft een coronatoegangsbewijs nodig voor een bezoek aan onze voorstellingen. Dit coronatoegangsbewijs moet een QR-code van CoronaCheck.nl zijn (een bewijs in een andere vorm is niet geldig). Deze app kun je downloaden met je smartphone. Je kunt jouw QR-code ook op papier ontvangen via de website coronacheck.nl. Op coronacheck.nl vind je alle informatie over de app of over een papieren bewijs.

Je ontvangt een coronatoegangsbewijs als je:

een vaccinatiebewijs hebt.
Een bewijs hebt dat je recent (minder dan zes maanden geleden) hersteld bent van corona.
Een negatieve testuitslag hebt (niet ouder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling).

Alle bewijzen dienen te worden getoond in combinatie met je ID kaart.