Afbeelding

Select Windows Drachten ondergaat metamorfose bij 10-jarig bestaan

Algemeen

DRACHTEN - Select Windows Drachten bestaat in 2021 tien jaar en heeft een nieuwe huisstijl doorgevoerd. Het nieuwe logo oogt eigentijds. De toevoeging van blauwe details zorgt ervoor dat het logo een frissere en modernere uitstraling heeft.

Behalve de bedrijfsnaam toont het logo een huis met een kozijn; het kernassortiment van Select Windows Drachten. De contouren van de gevel geven tevens aan dat kwaliteit voorop staat en dat ook dakkapellen tot het assortiment behoren. Eigenaar van Select Windows Drachten Jannes Fokkema is trots. “We stemden 10 jaar geleden ons logo af op dat van Select Windows. Inmiddels is dát logo vernieuwd en zijn wij als lokale partner van Select Windows nu ook meegegaan in deze moderne uitstraling.” Jannes is er blij mee dat het een eigen logo is waar toch de verbinding met Select Windows goed zichtbaar op is.

Begin maart van dit jubileumjaar werd ook de nieuwe showroom geopend. De coronasluiting van onder ander de detailhandel kwam goed uit. De showroom is verbouwd op basis van een prachtig concept van de architect van Select Windows. De ruimte van 75m2 is ruimtelijk opgezet, waardoor de klant in alle rust rond kan lopen en de mogelijkheden binnen het assortiment kan bekijken.

De verschillende productgroepen (dakkapellen, veranda’s, zonwering en natuurlijk de kunststof kozijnen) staan in huiselijke sfeer uitgestald. Ook de nieuwste sterk isolerende kozijnprofielen (Hollands Facet en Hollands Blok) komen prachtig tot z’n recht.

Inmiddels is ook de website aangepast naar de nieuwe huisstijl en zijn de bedrijfsauto’s voorzien van het nieuwe logo. Langzaamaan wordt deze nieuwe uitstraling verder doorgevoerd, zodat het bijvoorbeeld ook op de gevel, de kleding en in advertenties zichtbaar gaat zijn.

Select Windows Drachten
De Bolder 52, 9206 AR Drachten
www.selectwindowsdrachten.nl