Een medewerker van Albert Heijn showt de RondOm Vandaag
Een medewerker van Albert Heijn showt de RondOm Vandaag Foto: Rob Dijkstra

RondOm Vandaag presenteert gloednieuwe presentatietorens

Misschien heb je ze al zien staan, de gloednieuwe presentatietorens van RondOm Vandaag. De krant werkt hard aan de uitstraling en zichtbaarheid in de regio en verspreid op dit moment verschillende presentatietorens door heel Friesland. Op dit moment staan ze in alle Albert Heijn en Jumbo supermarkten van Leeuwarden en ook in de Albert Heijn Hardegarijp, Jumbo Grou, Albert Heijn Drachten en in Heerenveen zijn ze te bewonderen.

Positief effect

De kranten lagen normaal onderop in een rek met diverse andere kranten. Omdat de RondOm gratis mee te nemen is, was dit niet praktisch. De meeste mensen hadden niet het besef dat ze gewoon zo een krantje mee konden pakken. Het resultaat is verbluffend: in de Albert Heijn XL is zelfs al een tweede bak gekomen voor de kranten. De prachtige blauw-witte huisstijl met een oranje tint valt direct op in de winkel.

Uitbreiden

Wat begon als een experiment zal nu uitgebreid gaan worden naar de andere regio's. Het streven van RondOm is om in iedere Jumbo en Albert Heijn van de regio een presentatietoren te hebben. Dat is belangrijk, omdat niet iedereen de krant thuis in de brievenbus krijgt.

Tweewekelijkse verspreiding

Hou de torens dus goed in de gaten, want iedere twee weken ligt er een nieuw exemplaar op jou te wachten. Ook is RondOm op dit moment zeer actief op de social media kanalen, zoals Facebook, YouTube en Instagram. Daarmee wil RondOm de lezers ook een platform bieden voor discussie en online leesvoer.

Reportage op YouTube

Bekijk hier een reportage van het plaatsen van de diverse presentatietorens op ons YouTube kanaal.

QR-code presentatietorens