Afbeelding
Foto:

Autoschade Verweij Gorredijk overgenomen door Autoschade Grou

GORREDIJK - Het bedrijf Autoschade Verweij uit Gorredijk is per 1 januari overgenomen door Autoschade Grou. De garage aan de Kalkovens 8 gaat wel onder dezelfde naam door en ook de huidige werknemers blijven bij het bedrijf werkzaam. Door de overname door Autoschade Grou kunnen nu nog meer auto-eigenaren met schade terecht in Gorredijk.

Autoschade Verweij gaat verder als nevenvestiging van Autoschade Grou. Dat houdt dus in dat zij wel hun eigen naam behouden en het personeel blijft. Het bedrijf is al meer dan 45 jaar een bekende naam in het schadeherstel in Gorredijk en omstreken. De nieuwe eigenaar, Erwin Bruining is overtuigt dat de overname veel kan betekenen voor beide partijen: "De klant zal gelijk merken dat er een frisse wind door het bedrijf waait. In de komende periode worden er grote stappen gemaakt om kennis én apparatuur te moderniseren. Autoschade Grou heeft in de afgelopen jaren al veel kennis en ervaring opgedaan in nieuwe innovaties op het gebied van schadeherstel en techniek. Zo spelen we op de snelveranderende markt van mobiliteit. We kunnen de allernieuwste voertuigen repareren, waaronder ook elektrische en hybride modellen."

Bruining verwacht dat beide autoherstelbedrijven door de overname hun krachten kunnen bundelen. Dankzij de nieuwe samenwerking kunnen ze hun klanten nog completer van dienst zijn en de markt in Friesland beter bedienen. Zoals altijd staat daarbij de klant nog altijd centraal: "Het belangrijkste is dat de klant een goed gevoel krijgt, dat hij zijn auto met een gerust hart bij ons kan achterlaten. Daar staan wij voor."

Autoschade Grou en autoschade Verweij hebben ervaring met elk bekend automerk en bovendien krijgen hun monteurs jaarlijks cursussen en opleidingen aangeboden van merkexporteurs en -dealers. Daarnaast worden zij erkend door alle autoverzekeraars en zijn ze een BOVAG- autobedrijf.

Weten wat Autoschade Verweij nu voor u kan betekenen? Ga naar www.autoschadeverweij.nl of bel 0513 462508